Whoonapart live!
Datum: 2016-12-04

Met de oprichting in de zomervakantie van dit jaar hebben wij sindsdien niet stil gezeten. Wij hebben hard gewerkt aan alle onderdelen zoals logo, huisstijl, website en uiteraard het belangrijkste onze bouw systemen (bouwsystemen) en concepten.

Middels input en innovatie van onze Co-makers tezamen met onze eigen organisatie zijn wij er in geslaagd om een tweetal bouwconcepten uit te werken. Een Whoonapart systeem voor appartementen WAP genaamd (genaamd ‘WAP’) alsmede een bouwconcept voor grond gebonden (grondgebonden) woningen WAW genoemd (genaamd ‘WAW’). Modulair en circulair bouwen met Usp’s zoals sneller (50%), goedkoper (15%) en hoger in kwaliteit bouwen. Vandaar ook onze slogan ” sneller, betaalbaar en duurzaam wonen”.

De gevels van beide concepten kunnen qua materialisatie,”look en feel” verschillen en naar wens worden ontworpen en gerealiseerd. Met het oog op morgen is tevens een energienulwoning (NOM) en energiearm of energieneutraal appartement mogelijk.

Waarbij de appartementen en of woningen in typen en beukmaten kunnen verschillen blijft het systeem modulair en standaard. Hierdoor kunnen wij in de fabriek prefabriceren en op de bouwlocatie assembleren waardoor bouwfouten en faalkosten zoveel mogelijk worden verlaagd.

Indicatie van een sociale woning inclusief BTW en exclusief grond is dan circa 105.000 euro.