Whoonapart Projecten
Datum: 2016-12-02

Met de start van Whoonapart zijn wij inmiddels met diverse projecten in ontwikkeling en voorbereiding van realisatie bezig. Voor meer informatie kunt u kijken op appartementen in ontwikkeling Het aantal appartementen en grondgebonden woningen in dit stadium betreft 125 stuks. Daarnaast zijn er diverse projecten in de haalbaarheid- en ontwikkelfase welke nog niet op onze website worden vermeld.

Begin volgend jaar 2017 zullen wij tevens onze Whoonapart configurator voor appartementen lanceren. Hierbij kunt u voor een appartementencomplex zelf via onze website uw wensen aangeven en zal een op maat gesneden object voor u worden geconfigureerd met een daarbij behorende indicatieprijs. Zodoende ontstaat voor u een eerste schetsontwerp en indicatie op basis van ons WAP systeem. Mocht u dan verdere wensen willen bespreken en de eerste configuratie willen wijzigen is dat mogelijk door een afspraak te maken met onze WAP conceptstore om uw project verder vorm te geven.

Op deze wijze heeft u snel uw eigen project geconfigureerd en qua haalbaarheid opgezet om snel de volgende fase in te kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *